Geen categorie

Herfst

Het is herfst, de tijd van het jaar dat we weer moeten gaan wennen aan kou, wind, veel regen en wisselende temperaturen die onze huid terroriseren. In deze tijd van het jaar is het belangrijk de huid goed te voeden, verzorgen en beschermen. De huid kan wel een beetje hulp gebruiken d.m.v. extra werkstoffen om de balans op peil te houden.

Wat gebeurt er met een huid in de herfst?
  1. Droger
  2. Gevoeliger
  3. Slechtere bloedcirculatie
Drogere huid

De koudere temperaturen zorgen voor een grotere kans van droge en of ruwe plekjes op de huid. Hierdoor is het heel erg belangrijk om de huid in de komende periode goed te hydrateren. Door de wisselende temperaturen zoals de kachel binnen en de kou buiten krijgt de huid iedere keer weer een ‘klap’ omdat het verschil vaak te groot is. In de salon hebben we een aantal behandelingen om de hydratatie op peil te houden, deze werken allemaal op hydratatie maar de onderste twee werken ook mooi op de fijne lijntjes.

De huid wordt gevoeliger

Dit heeft ook met de koudere temperatuur te maken, zorg dat je niet te agressieve producten gebruikt. Gebruik dus geen zeep of shampoo in je gezicht, dit zorgt ook weer voor uitdroging van de huid.

Een slechtere bloedcirculatie clephar-purifying-masker

Door het koude weer kan de bloedcirculatie slechter worden hierdoor heeft je huid minder kleur. Het lijkt het of er een doffe waas over de huid zit. Dit is heel makkelijk te verhelpen. Het Purifying masker van Clephar is een heel mooi product hiervoor. Dit is een soepel kleimasker wat niet hard wordt, met een zuiverende en hydraterende werking. Het masker verfrist en maakt de huid zuiver en glad.

Om de bloedcirculatie te stimuleren zijn de onderstaande behandelingen ook goede opties.

In de herfst zijn er een aantal mogelijkheden om onze huid klaar te stomen voor de herfst en de winter. Omdat in deze tijd de zon niet zo sterk is kunnen we intensievere behandelingen doen om uw huid in topconditie te krijgen. Maak kennis met onze najaarsbehandelingen:

Later dit jaar komen er meer najaarsbehandelingen bij.

Wil je meer weten over wat wij kunnen doen om jouw huid herfst en winter klaar te maken? Neem dan contact op met de salon: info@skincura.nl

blaadjes

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s